Thanksgiving!

Happy Thanksgiving everybody! 

Ja det har alltså varit thanksgiving nu, närmare bestämt igår torsdag. Så nu har jag varit med om mitt livs första thanksgiving firande och jag måste säga att det var super kul! Vi åt en stor thanksgiving middag runt två tiden där alla var uppklädda och fina och matsalen var lite extra dekorerad och fin. Kalkon var vad som stod på menyn förstås och det var sannerligen gott. Den mycket klassiska New England (området runt Boston och så är alltså new england för er som inte visste detta.) menyn består alltså av kalkon, potatismos, stuffing vilket är en slags brödbaserad röra, skimmilk pees eller vad det hette, typ ärtor i en slags stuvnining? och cranberrysauce. Myycket mat alltså hah. Och till efterrätt var det den mycket traditionsenliga pumpkinpie. Pumpkinpie'en smakade verkligen inte som jag väntade mig.. pumpan var puréad, och smakade mer som typ lite pepparkak aktigt än pumpa... Inte det allra godaste jag smakat men det är väldigt stort här i amerikat så det är bara att vinka och le ;) 
turkey


Efter denna fantastiska middag var alla i lite lagom matkoma så vi gick ut och satte oss och spelade uno först.. Det var verkligen superfint höstväder! varmt och skönt och jätte fint med alla löv i olika färger. Jag var faktiskt till och med med och spelade amerikansk fotboll där ett tag! haha. det var en väldigt intressant upplevelse.. nu fattar jag sporten liiite mer men det är fortfarande en väldigt komplicerad sport haha. Sen satte vi igång och spelade monopol vilket jag vaann. viktigt att säga . haha. Vi satt helt enkelt och spelade en massa spel och bara umgicks och hade roligt helt eftermiddagen och kvällen så allt som allt så var det väldigt lyckat måste jag säga! 
Jag somnade med ett leende på läpparna och med känslan av att vara snäppet närmare en amerikanare. ;) 

Idag, dagen efter så var det inte lika chill schema direkt.. Raka motsatsen faktiskt. Det blev en heldag av studioarbete! Två olika sessions och sammanlagt 7 låtar inspelade. Väldigt utmattande men kul arbete och det är bra träning att bli bättre på studiojobb. Det var två olika kompisar som ville spela in varsin jul ep typ, så det var julmusik för hela slanten vilket var riktigt mysigt faktiskt.! Sista sessionen här på eftermiddagen blev sjukt effektiv, vi hann med att spela in 5 låtar på 3 timmar vilket är ganska sjukt! vi skulle egentligen ha delat upp det på två sessions men nu gick det så bra så vi körde bara på och blev färdiga med det! väldigt skönt, men som sagt väldigt utmattande dag haha. 

Så nu blir det bara att ta en lugn kväll och typ titta på nån film med lite kompisar så jag orkar med allt annat jag måste hinna med denna helg ;) haha. 

Fullt upp men sjukt kul! Sammanfattning på mitt liv just nu ;) I like it! 

Skivsläpp!

Hej hej. 
Ledsen att jag har varit så dålig på att skriva här, har varit väldigt fullt upp senaste veckan här! Mellan studioinspelningar och gig och läxor och övande finns inte så mycket tid över till att blogga.. ;) 
Hade i alla fall alltså en inspelning med några kompisar här vilket var väldigt kul.. Det är ett bandprojekt som jag är med i.. riktigt duktiga musiker så det är väldigt kul att spela med dom. Är ju alltid kul att vara i studion också, trots att inspelningen var från 2-6 på morgonen ;) hehe. livet som berklee student.. 

Sen har jag också väldigt roliga nyheter, Trio Sandbergs nya debutskiva är nu ute! Så missa inte att köpa den! Endast 129 kr och jag återkommer om vart du kan köpa den. Perfekt julklappstips! 

Ska inte vara för mycket försäljare här dock. ska skona er från det hehe. 
Thanksgiving kommer nu snart! 3 dagars skolvecka blir det bara denna vecka sen är det thanksgiving på torsdag.. blir ju intressant att se hur det går till! sen blir det nog mest jobb för mig denna helg, ska vara med på en till inspelning den helgen, och så blir det väl att öva resten av tiden.. blir mycket övande och jobb här men det är kul! och väldigt nyttigt för den delen! I like it. 

Att åka till stranden i november.


Lycka!

Hej kära läsare! 

Ojoj vilken helg alltså! Fy vilket roligt liv jag får leva här! MIdtermweek är nu över! (typ, har två prov nästa vecka men sen så! ) och detta måste ju firas! hehe. Igår spelade jag från typ 6-12 och hade hur roligt som helst.  Först lite bakgrundsmusik på en auktion i en duo bestående av kontrabas och ukulele! den ni! ;) Sen var det att gå vidare till ett rep med ett band jag är med i här. Helt galet duktiga musiker som spelar i det bandet, och så sköna människor också! inte helt självklart ;) haha. Men det är iallafall superkul att spela med dom. Och efter det så var det bara vidare till ett jam med brasiliansk musik. Fruktansvärt rolig och mångsidig kväll kan man ju säga! haha.  Tänk så glad man kan bli av att spela musik! 

Idag så unnade jag faktiskt mig själv en dag av återhämtning vilket var väldigt välbehövligt kände jag. Det där med att lata sig är underskattat ;) haha. Meen ikväll så var jag på en helt otrolig konsert i Sommerville! Julian Lage Group stod på scen och det var helt otroligt! Seriöst, Lyssna på deras musik! I know I will..! Kära nån vad dom kunde spela. Sån samspeldhet och de syntes att dom hade roligt när dom spelade så det blev kul att se på också, inte bara lyssna. Verkligen riktig musik liksom. Första raden satt vi på också  vilket höjde upplevelsen ännu mer, och efteråt så fick vi gå backstage och träffa dom allihop också. Wow alltså. Vilken kväll. Vilken helg. Vilket liv. 
 


Life is good så att säga!