Boston!

Hej kära vänner!  
Åh vilken stad! Allt är verkligen helt underbart här i Boston! Solen skiner, det är typ 30 grader och livet leker! ;) 
Dessa första dagar har varit jätte kul. Jag och mor min har gått runt och varit väldigt effektiva. Jag har nu en amerikansk bank, telefon (otroligt high tec) och det viktigaste av allt, jag har hyrt en jätte fin kontrabas! Jag kunde ju inte ta med min egen på flyget så därför är jag tvungen att hyra en här, och jag kunde inte vara mer nöjd. Basen är helt underbar! Lättspelad och låter super bra. Nu kanske det inte var det ni ville höra om men nu är det musiker-Elin vi pratar om här.. Det är sånt här som gör mig lycklig ;) Haha. 

Jaja. Bortsett från basen och allt det andra vi har fixat så har vi även kollat in stället jag ska bo på det närmaste året. Och vilket ställe sen.. Hur fint som helst, och dom verkar jätte trevliga och snälla, och det bästa är att det ligger typ 7 min från skolan. Kan ni fatta? 7 min!! Lyckan är total efter att ha pendlat 2h enkelväg varje dag i tre år ;) 

Iallafall! Som ni märker har jag det hur bra som helst och jag är överlycklig! Och på söndag när skolan börjar så kommer det ju förmodligen bara bli bättre så ja. Jag trivs! ;) 

Nog talat, jag postar lite bilder istället så får ni se vad jag talar om. 




Den sista där är till Joel ;) Och alla er andra apple nördar ;) 







It´s back!

Nu är vi framme i Boston! Good to be back!
Sitter klarvaken och klockan är 6.30am här, jetlag ftw! ;)
Men det är väl bara att vänja sig med tanke på att det här kommer vara mitt hem nu framöver!

Har inte jätte mycket att säga nu än eftersom vi inte hunnit göra nåt än.. Affärerna har visst INTE öppnat 6.30am..? förstår inte alls ;)

Jaja, välkomna tillbaka till min lilla blogg där jag kommer försöka hålla er uppdaterade om mitt nya liv här i Boston! Hoppas ni kommer gilla det!

Frid!