Post Springbreak

Kära bloggen!
Nu var det minsann längesen sist.. Men jag har helt enkelt bara varit grymt upptagen! På ett positivt sätt självklart. Tiden går hur fort som helst och nu är det bara sex veckor till jag har sommarlov!! ? Hur gick det till kan man ju fråga sig.

Jag har det hur roligt och bra som helst här, trivs verkligen som fisken i vattnet..
Ja ni, vad har hänt sen sist? Har precis blivit klar med alla midterms nu så nu får jag förhoppningsvis ha lite av ett liv igen bortanför pluggets värld. Men inte blir man mindre upptagen inte utan det är fortfarande bara att spela och repa och öva all day every day ;) Men jag klagar då inte, jag älskar det!  

 Har haft springbreak också och åkt till New York!!

Sicken resa. Vi var där i ungefär 4 dagar, tog bussen från Boston tidigt på morgonen och kom fram till New Yorks skyline runt ett-tiden på förmiddagen. Ojoj vilken känsla. Jag har ju alltid varit en sån som har drömt om att en dag stå på Manhattans gator och blicka ut över folkvimlet och skyskraporna, och nu helt plötsligt var jag där! Staden är stor, och det är väldans mycket folk hela tiden, man blir helt utmattad när man kommer som svensk och är van vid uppsalas gator liksom.. ;)

Vi bodde väldigt bra till, bara några kvarter från central park, dit vi också gick på kvällen och såg solnedgången. Oj vad vackert det var. Blev ganska förvånad över hur fridfullt det ändå var där! Man har ju hört så mycket om central park men jag har som alltid tänkt att det ligger ju ändå mitt i stan, hur stilla kan det vara liksom.. Men jag blev verkligen motbevisad. Det var typ det tystaste stället jag varit på sen jag var i skogen hemma på jullovet.. Och man hörde fåglar kvittra till och med. Mycket cool upplevelse.

Annars gick vi mest runt i staden, överlistade tunnelbanesystemet, och tog fram turisten i oss. Tog en vattentaxi ut till Frihetsgudinnan och såg staden och brooklyn bridge från vattnet, gick till chinatown och åt min nya favorit mat och en kinesisk klassiker, dumplings! Vilket är lite som kroppkakor, ett slags degskal med fyllning , vanligtvis nån slags kött. Mycket gott! Vi åkte skridskor mitt i stan och åt sjukt mycket god mat. Bland annat godaste hamburgaren jag nånsin ätit, och köttbullesmörgås  på ”Fika”, ett svenskt café vi hittade sista dagen.
Vi tittade även in på en del jazzklubbar en kväll, det var också sjukt coolt. Måste åka till NYC nån gång bara för att lyssna på musik. Musikutbudet i denna stad är hyfsat oslagbart.

Allt som allt så hade vi superkul och New York levererade som väntat! Lite kul är dock att Boston känns väldans litet nu när man kom tillbaks.. Undra då hur det blir att komma tillbaks till lilla Uppsala… ;)