I'm coming home.

Guys, dagen har kommit! jag har nu avklarat första terminen på Berklee och det känns fantastiskt. Sverige, vi ses imorn! ;)

December

Det är redan December! Det är verkligen helt sjukt hur fort tiden har gått nu på slutet här. Både oktober och november bara flög förbi och nu är det första advent och lite drygt två veckor innan jag åker hem till Sverige! Helt galet, nu har jag snart varit här i nästan 4 månader.. Känns verkligen inte som att det är sant när man säger det, sjukt fort har dessa månader gått och jag har verkligen njutit hur mycket som helst! Klart att man har längtat hem både nu och då men jag har fått vara med om så fantastiskt mycket otroliga grejer, har lärt mig hur mycket som helst och haft hur roligt som helst. Jag är så fruktansvärt för denna möjlighet jag har fått i att komma hit. Jag lever verkligen en dröm och jag är så glad och tacksam! 
Satte precis upp min egen "lilla" julstjärna i fönstret med lite annat smått julpynt som mina älskade föräldrar skickat till mig! Något improviserad eftersom svenska glödlampor visst inte har samma mått som amerikanska... Men tänk så fina föräldrar jag har som skickar julpynt iallafall! Jag är verkligen lyckligt lottad på alla sätt. 
Utan er hade jag aldrig klarat detta så jag är verkligen tacksam. 


Juste, julgranen har dom satt upp nu också här där jag bor.. Haha. gäller att vara i tid! 

Det blir svårare och svårare att hålla bloggen uppdaterad för man har såpass fullt upp hela tiden. Har bland annat varit på en hel del clinics, bland annat en med Victor Wooten. Alla har väldigt spridda åsikter om denna man och hans musicerande, även jag hade börjat tycka att han blir lite tjatig, men nu fick jag höra honom prata, och undervisa. och ojojoj. Nu har jag väldigt mycket respekt för honom igen hehe. Han var väldigt rakt på sak och för ett ovetande öra väldigt hård. Men jag gillar den stilen! Han sa det själv, han skulle kunna vara jätte snäll och bara ge komplimanger till de som ställde frågor, men det tjänar ingen på. Han har bara några minuter med personen som frågar frågan, och om den ska lära sig nåt så måste han vara rakt på sak och ärlig. Så sant! Så som sagt, jag har återigen stor respekt för denna man och man har väldigt mycket att lära av honom! 

Nu sista veckorna kommer det vara väldigt fullt upp, jag har olika gigs och inspelningar på de sista helgerna, under veckorna kommer det vara slutkonserter med alla ensembler och nu är också finals påväg! Så dessa veckor kommer nog gå förbi lika snabbt som alla andra så vi får se hur mycket mer jag hinner skriva! Det ska bli väldigt skönt att få komma hem ändå och få träffa familjen och vännerna. Man märker hur mycket folk betyder för en nu när man är borta från dom så länge! Så det ska bli skönt att bara få krama om alla igen! 

Har förresten hört att det är typ -20 och snö hemma i sverige...? Här är det en tio plus på kvällskvisten... man kan gå runt och ta en promenad i skinnjacka liksom.. haha. väldigt konstig känsla i december månad ;)